Gastroenterit Uyarısı: Önlemler ve Tedavi Yöntemleri Gastroenterit Uyarısı: Önlemler ve Tedavi Yöntemleri

ZindeZihin Projesi'nin kurucusu Yunus Emre Tufan, deprem bölgesinde pilates eğitimine başladıklarını ve sınav kaygısı üzerine öğrencilere yönelik seminerler düzenlediklerini ifade etti.
Tufan, 10 Kasım 2023 tarihinde başlattıkları projenin, 6. ayın sonunda önemli başarılar kaydettiğini söyledi.
Tufan, proje kapsamında toplamda 70 uzmanla 90 danışana 355 saatlik seans hizmeti verdiklerini vurguladı.
Projenin Genişlemesi ve Hedeflerini anlatan Yunus Emre Tufan, ZindeZihin Projesi olarak daha büyük çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini vurguladı. 
Projenin ana hedeflerini anlatan Tufan, şunları kaydetti:
“Sahayı tanıyan bir ekip olarak, deprem bölgelerinde çeşitli projelerle yüz yüze desteklerimizi sürdürmek istiyoruz. Bu sayede, bireylerle doğrudan etkileşimde bulunarak ihtiyaçları daha yakından anlayıp çözümler üretmeyi amaçlıyoruz. Toplumla birebir iletişim kurarak ihtiyaçları doğru bir şekilde belirlemek ve projeyi daha kapsamlı bir şekilde yaygınlaştırmak, ZindeZihin Projesi'nin etki alanını genişletmemize olanak sağlayacaktır. Psikoloji kapsamında eğitimler ve seminerler düzenleyerek, toplu terapiler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, ihtiyaç sahiplerine burs vermeyi de planlıyoruz. Projelerimizin devamlılığı ve sürdürülebilirliği için birçok kurum ve kişilerle iş birliklerine açık olduğumuzu da belirtmek isteriz. Bu işbirlikleri sayesinde daha geniş kitlelere ulaşarak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla deprem sonrası toplumun iyileşme sürecine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. ZindeZihin Projesi olarak, depremden etkilenen vatandaşlarımıza umut ışığı olmayı sürdüreceğiz ve çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Toplumumuzun iyileşme sürecine katkı sağlamak için yanınızdayız.”

Muhabir: Ümit KAHRIMAN