• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
25°
04:00 Antalya

Finike Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen sanat, spor ve hobi kurslarından yılın ilk yarısında bini aşkın vatandaş yararlandı.

03:00 Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bakım onarım çalışması nedeniyle Düden Şelalesi, 29 Temmuz Pazartesi günü ziyarete kapalı olacak.

02:00 Genel

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki heyet, havalimanı içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu,

01:00 Mersin

Türkiye Afetle Mücadele Planı (TAMP) Mersin Bölge Düzeyi Deprem Tatbikatı 12 Eylül’de gerçekleştirilecek.

00:05 Adana

Toroslar EDAŞ, Adana’da yürüttüğü bakım ve onarım faaliyetlerinin yanı sıra hayata geçirdiği yatırımlarıyla mevsim ortalamasının üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının olumsuz etkisinden elektrik şebekesini korumayı başardı.

4 saat önce Antalya

Hava sıcaklıkları ve yüksek nemle birlikte klima kullanımı artarken, AEDAŞ’ın hizmet bölgesinde elektrik tüketimi neredeyse her gün yeni bir rekor kırıyor.

5 saat önce Antalya

Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan oyunlarda Türkiye’yi temsil edecek "Team Türkiye" kafilesinde yer alan milli yüzücü Emir Batur Albayrak, sezon içeresinde düzenlenen baraj yarışlarında başarılı sonuçlar elde etti.

5 saat önce Mersin

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Babil Su Sporları Merkezi, Mersinlilere Akdeniz bölgesinin en güzel denizinde spor yapma imkanı sunuyor.

6 saat önce Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, YKS hazırlık sürecinde düzenlediği kurslarla destek verdiği üniversite adayı gençlere tercih döneminde de ücretsiz danışmanlık sağlıyor

6 saat önce Mersin

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’ne parvovirüse (kanlı ishal) yakalanmış şekilde sahibi tarafından terk edilen Belçika kurdu cinsi köpek, uygulanan tedavi sayesinde iyileşiyor.