Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden 16 yaşındaki kızının kendisine zarar verdiğini belirtmesi üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Akkaya, sosyal medya hesabından kızıyla yaşadığı bir kavganın detaylarını paylaştı. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrendiğinde, kızının telefonuna el koydu. Ancak kızı Ayşe'nin kendisini balkona kilitlediğini öne sürdü. Bu olayların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Deniz Akkaya’nın kızını koruma altına aldı ve gerekli psikolojik desteği sağlamaya başladı.

Koruma Altına Alındı
Edinilen bilgiye göre, Akkaya'nın sosyal medya paylaşımlarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hemen devreye girdi. Görevlendirilen ekiplerin yaptığı incelemeler sonucunda, 16 yaşındaki Ayşe koruma altına alındı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başlandığı öğrenildi.

OSMANİYE'NİN GURURU AZRA 'YA ANLAMLI TEBRİK ZİYARETİ OSMANİYE'NİN GURURU AZRA 'YA ANLAMLI TEBRİK ZİYARETİ

"Burnu Sürtsün Diye Ben Gönderdim"
Kızının koruma altına alınmasının ardından Deniz Akkaya bir açıklama yaptı: "Evet, kendi rızamla ben gönderdim çocuk esirgemeye, burnu sürtsün diye. Bunu böyle haber yapamazsınız." ifadelerini kullandı.

Arkadaşının Kredi Kartını Patlattı
Daha önce arkadaşının kredi kartını patlatan kızının, kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenen Akkaya, bu nedenle kızının telefonuna el koydu. Akkaya, sonrasında kızının kendisini balkona kilitlediğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi