• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,09 %0.17
  • STERLIN 44,58 %0.17
  • ALTIN 3.009,42 %0.57
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.500 %-2.35
  • ETHERIUM 2.651 %-2.17
13°

Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Osmaniye

Osmaniye’nin Düziçi İlçesinde meydana gelen silahla yaralama olayında H. Y. A yaralandı.

Genel

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle darbettiği iddia edilen çiçekçinin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Genel

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle darbettiği iddia edilen çiçekçinin hayati tehlikesinin devam ettiği ve ameliyata...

Asayiş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan 9 kişi yaralandı.

Antalya

Antalya’da çiçekçilik ile uğraşan iki kişinin sosyal medyada aynı fotoğrafı kullanma tartışmasında taraflardan birisi aldığı yumruk darbesi ile komalık oldu.

Adana

Adana'da bir kişi, sokak ortasında tartıştığı dünürünü tabancayla başından vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs için arama başlatıldı.

Asayiş

Osmaniye’de geçtiğimiz günlerde bir kavgada darp edilen ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, hayatını kaydetti.

Asayiş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde düğünde çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Düğün salonu önünde yaşanan kavga anı kameralara yansıdı.

Asayiş

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde silahlı kavgada ağır yaralanan gencin hayatını kaybettiği haberi geldi.

Adana

Adana’da bir kızın eski ve yeni sevgilileri ile arkadaşlarının karıştığı kavgada bir kişi ölürken, cinayetle ilgili adliyeye sevk edilen yeni...

Genel

Antalya'nın Kepez ilçesinde tartıştığı 2 kişiyi silahla ateş ederek yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Antalya

Antalya’da bir çalışan, işten çıkarılacağının bildirilmesi üzerine mesai arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce şahıs, bıçakla iki kişiyi kolundan yaraladı.