26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Düziçi Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı Eren Yaş, düzenlediği teşekkür yemeği ile belediye başkanları, muhtarlar ve basın mensuplarını ağırladı. 
Düziçi Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı, genel kurul toplantısında başkanlık görevine seçilmesinin ardından ilk etkinliğini gerçekleştirdi.
Konuşmasında, derneğin faaliyet alanları kapsamında planlanan çalışmalara dikkat çeken başkan, katılımcılardan destek beklediğini belirtti. 
Başkan, “Düziçi Muhtarlar Derneği olarak geçtiğimiz günlerde bir genel kurul toplantısı yaptık ve başkanlık için aday oldum. Sizlerin kıymetli desteği ile bu göreve getirildim. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ederim,” ifadeleriyle teşekkürlerini iletti.

446810516 18118178074372013 2688791543858081320 NDerneğin ileriye dönük projeleri hakkında bilgi veren başkan, “Derneğimizin faaliyet alanları kapsamında bir takım çalışmalarımız var. İlerleyen günlerde bunları hayata geçirmek için hep beraber mücadele edeceğiz. Bu konuda şimdiden sizlerin desteğini bekliyorum” dedi. Başkan, belediye başkanlarının desteğine de ihtiyaç duyacaklarını vurguladı ve “Kıymetli belediye başkanlarımızın da bu konuda desteğine ihtiyacımız olacak, onların da bizi kırmayacaklarından hiç şüphemiz yoktur,” şeklinde konuştu. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN