Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Türk Kızılayı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen programda, Şehit Aileleri ve Gazilerle buluştu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanlığında düzenlenen programa 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba, Türk Kızılayı Osmaniye Şube Başkanı Dr. Ramazan Çetin katıldı.
Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile başlayan programda konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba programa katılan herkese teşekkür etti.

26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

445185642 857374699764780 8849003629445099625 NVali Dr. Erdinç Yılmaz ise programın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Allah birliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. Bugün hepimizin bildiği gibi İstanbul’umuzun fethinin yıl dönümü. Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olan Fatih Sultan Mehmet Han ve askerlerini rahmetle anıyoruz, İstanbul’umuzun fethinin yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vatan için, bu toprak için bugüne kadar Şehit olmuş bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Vefat eden Şanlı Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum, hayatta olan Gazilerimize sağlıklı, hayırlı ömürler diliyorum. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin bize bıraktıkları bu vatana sahip çıkmayı, onların emanetine sahip çıkmayı boyun borcu biliyoruz. Allah Şehitlerimizden ve Gazilerimizden razı olsun. Bugün Şehit yakınlarımız ve Gazilerimizle bir araya gelmekten çok mutlu oldum. Sizlerin varlığı memleket için, millet için, geleceğimiz için, bizler için çok önemli. Sizlerden Allah razı olsun, varlığınız daim olsun.” dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN