Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Jandarma’nın şanlı bir tarihe ve şehadetle taçlanmış kutlu bir maziye sahip olduğunu belirtti.
Vali Yılmaz, Jandarma Teşkilatının 185.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 
Jandarma’nın üstün vazife anlayışı, örnek disiplin ve donanımıyla, aziz milletin teveccühüne mazhar olan teşkilat olduğunu ve ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve esenliği için çalıştığını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
“Büyük bir aşk ve sadakatle vatan nöbetini sürdüren, canımızdan aziz bildiğimiz vatan ve ay yıldızlı bayrak için nice şehitler veren Jandarma Teşkilatımız, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan şer odaklıların korkulu rüyasıdır. Jandarma Teşkilatı’mız güvenlik ve huzurumuzun yılmaz bekçisi, kutsal değerlerimize yan gözle bakanların karşısında cesaret kalkanıdır. Kuruluşunun 185. Yılında bütün Jandarma Teşkilatı mensuplarımızı tebrik ediyor, Şehitler Diyarı Osmaniye’mize birlikte hizmet etmekten büyük onur duyuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatan, bayrak ve sancak uğrunda şehadet mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, görevi başında olan jandarma personellerimizi tebrik ediyor, kıymetli hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN