Osmaniye Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü Evrak Kayıt personeli 51 yaşındaki Fakı Doğan, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen anma programına, Başkan İbrahim Çenet, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdür ve amirleri ile çalışanlar katıldı. 
Anma programında, İmam hatip Hakan Gürbüz tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ardından dua edildi. 

26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Vefat Eden Beledi̇ye Personeli̇ Faki Doğan, Dualarla Anildi (8)Merhum Fakı Doğan’ın ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar dileyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Şu fani dünyada aslında şu ölüm, hiçbir şeyin baki olmadığını bize gösteriyor. Gök kubbede baki olan, ardımızda hoş bir seda bırakmaktır diyor şair. Fakı Doğan kardeşimize yüce Allahtan rahmet, geride bıraktığı kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Hepimiz şu iki kapılı handa aslında bir yolculuk durumundayız. Yaptıklarımızla o ilahi emir tecelli ettiği zaman ahirete irtihal ediyoruz. Allah bizlere de hayırlı işler hayırlı ameller nasip etsin. Fakı Doğan kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Geride bıraktığı evlatlarına, eşine ve siz çok değerli mesai arkadaşlarına, Osmaniye Belediyemize baş sağlığı ve sabırlar diliyordum” dedi.

Konuşmanın ardından, Başkan İbrahim Çenet, ailesi ve belediye çalışanları, merhum Fakı Doğan’ın resminin bulunduğu çalışma masasına karanfil bıraktı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN