YAĞMUR SONRASI TOPRAK KOKUSUNUN SIRRI NEDİR? YAĞMUR SONRASI TOPRAK KOKUSUNUN SIRRI NEDİR?

Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, okullarına büyük değer katan ve çok sevilen Okul Müdürü Ferhat Adaklı’ya unutulmaz bir doğum günü kutlaması düzenledi. 
Ferhat Adaklı, bir yıldır görev yaptığı okulda, öğrenci ve öğretmenlerin gönlünde taht kurmayı başardı.
Kutlama etkinlikleri, okulun bahçesinde düzenlenen renkli ve neşeli bir törenle başladı. Öğrenciler ve öğretmenler, Ferhat Adaklı’ya olan sevgilerini göstermek için hazırladıkları sürprizlerle dolu bir program sundu. 

Whatsapp Görsel 2024 06 03 Saat 19.19.42 56E688CdAdaklı duygularını gizleyemedi ve kendisi için hazırlanan bu özel sürprizden dolayı teşekkürlerini sundu.
Ferhat Adaklı, yaptığı kısa konuşmada, "Bu okulda çalışmak benim için büyük bir onur ve mutluluk. Hep birlikte daha güzel projelere imza atacağımıza inancım tam. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum," diyerek duygularını dile getirdi.
Kutlama, okul bahçesinde kesilen doğum günü pastası ve öğrencilerle birlikte yapılan eğlenceli etkinliklerle devam etti. 
Bu özel gün, Ferhat Adaklı ve tüm Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi ailesi için unutulmaz anılarla dolu bir kutlama olarak hafızalarda yer etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN