Antalya'da midibüs devrildi: 1 Yaralı Antalya'da midibüs devrildi: 1 Yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırıldığını belirtti.
Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık" dedi. 
Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyelerinin de 10-14 Haziran'da hesaplara yatacağını söyledi.
14-28 Mayıs seçimleri sonrasında oluşturdukları kabinenin dün itibariyle görevdeki birinci yılını tamamladığını anımsatan Erdoğan, "Öncelikle Rabbimize, mensubu olmaktan iftihar ettiğimiz necip milletimize ve Türkiye'ye hizmet etme imkanını bizlere bahşettiği için hamdediyoruz. 85 milyonun her bir ferdine şahsımıza, partimize ve ittifakımıza duydukları güven için yürekten teşekkür ediyorum. Kabine üyeleri olarak hep birlikte aziz milletimizin teveccühüne mazhar olabilmenin gayretindeyiz" diye konuştu.
KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN
Erdoğan, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili de "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle perşembe ve cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz. Kurban Bayramının şimdiden milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN