MediaMarkt, yeni mağaza açılışlarıyla Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor MediaMarkt, yeni mağaza açılışlarıyla Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Toprakkale İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Hizmet Binası’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. 
Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer de yer aldı. Toprakkale Tarım ve Orman İlçe Müdür Vekili Yıldıray Koyuncu, Vali Yılmaz’a verdiği bilgilerde, 400 metrekare büyüklüğündeki hizmet binasının çelik konstrüksiyon olarak yapıldığını söyledi. 
Whatsapp Image 2024 05 17 At 10.18.00 (1)
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda Toprakkale İlçe Tarım Müdürlüğümüzün yeni binasındayız. Yeni bina tek katlı, 13 odadan oluşmakta ve son derece modern, depreme dayanıklı, çalışma ortamı çok uygun. Böyle güzel bir hizmeti İlçemize kazandıran Tarım ve Orman Bakanlığımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Toprakkaleli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. En kısa zamanda hizmete sunabilmek için son çalışmaların tamamlanması hızla devam ediyor. ”dedi.

Muhabir: Sedat Kaan ERAT