Denizli-Uşak karayolunda meydana gelen kazada, şehirlerarası yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrildi, yolcu otobüsü ise yoldan çıkarak durabildi.

Çal Mevkiinde Korkutan Kaza

Kaza, Denizli’nin Çal ilçesi mevkiinde yaşandı. Denizli’den Uşak yönüne ilerleyen Ayhan A. yönetimindeki 26 AJS 579 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü ile Onur Yağcıoğlu idaresindeki 20 ANS 636 plakalı minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, devrilen minibüste ve otobüste bulunan yaralılara hızlıca müdahale etti.

10 Yaralı Hastanelere Kaldırıldı

Kazadan yaralı olarak kurtulan 10 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Otobüste olay anında 40 yolcu olmak üzere toplam 43 kişinin bulunduğu belirtildi.

Denizli Kitap Fuarı Ziyaret Akınına Uğruyor
Denizli Kitap Fuarı Ziyaret Akınına Uğruyor
İçeriği Görüntüle

“Yaralıların sağlık durumları hakkında incelemeler sürüyor.”

Kaza bölgesinde trafik bir süre kontrollü şekilde sağlanırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA