Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde tam zamanlı ve sürekli görev yapacak 4 Farklı iş için görev verilecek daimi süreli işçi personel alımı gerçekleştirilecektir.

Belediye Hasta ve Yaşı Bakım Personeli, Ergoterapist, Beden İşçisi ve İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri İşçi personel alımı yapacaktır. Detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık. İşte detaylar ve tüm süreç.

Büyükşehir Daimi İşçi Alımı Başvuru Zamanı

Mersin Büyükşehir belediyesi 4 farklı iş için 6 Sürekli işçi alımı müracaatları bu gün başladı. Son başvuru günü ise 26 Mayıs 2024 tarihidir.

Sürekli İşçi Alımı Gerekli Belgeler Neler?

Adaylar iş başvurusu yapmak istedikleri iş için başvuru aşamasında herhangi bir belge olmadan başvurularını tamamlayabilecektir. Mülakatta başarılı olup iş başı yapacak adaylardan gerekli belgeler talep edilecektir.

Büyükşehir Daimi İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Adaylarda aranan iş başvuru şartları; Türk vatandaşı olmak. Medeni Hakları kullanma ehliyetine sahip olmak. B sürücü ehliyetine sahip olmak. Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak. Kamu haklarından yasaklı olmamak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürlüğünde kayıtlı işsiz olmak. Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli başvurusu için Hasta ve Yaşlı Bakımı ile ilgili bölümden mezun olmak veya Sertifika sahibi olmak. Ergoterepi personeli alımı için Üniversitelerin ERGOTERAPİ Lisans bölümü mezunu olmak. Başvuru kılavuzunda belirtilen mersin ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

27 Temmuz Cumartesi  Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 27 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Mersin Büyükşehir Daimi İşçi Alımı Müracaat Adresi

Adaylar Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında görev yapmak istedikleri gerekli şartları taşıdıkları iş için başvurularını aşağıda yer alan başvuru kılavuzundaki internet adresi üzerinden elektronik ortamda online olarak tamamlayabileceklerdir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İş Başvuru Kılavuzu.

Kaynak: HABER MERKEZİ