26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Hayırsever Bir Aile Tarafından Düziçi Şehit Ahmet Metlioğlu Özel Eğitim Anaokulu’na Özel Öğrenciler İçin Yaptırılan Oyun Odasının Açılışı Yapıldı.
Düziçi Fen Lisesi Kampüsü içerisindeki Düziçi Şehit Ahmet Metlioğlu Özel Eğitim Anaokulu’na, Merhum Hacı Hasan Olpak adına ailesi tarafından oyun salonu yaptırıldı.

441542893 1214008810053999 5091548424216214315 NKonuyla ilgili olarak bir açıklama yapan okul müdürü Yusuf Taşlı “Öncelikle ailemize bu destek ve güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özel öğrencilerimiz için yaptırılan bu oyun salonu, öğrencilerimizi ve bizleri çok mutlu etti. Oyun salonumuzda; top havuzu, salıncak, tırmanma merdiveni, kaydırak, basketbol fotası, atlı ve arabalı oyuncaklar başta olmak üzere yavrularımızın keyifle vakit geçirebileceği oyun aletleri mevcuttur. Otizimli öğrencilerimizde olmak üzere; 38 ve 68 ay arası tüm özel öğrencilerimiz için hizmet vermekteyiz. Sınıflarımız en fazla 5 kişilik olup derslere 2 öğretmenimiz birden girmektedir. Derslerimiz günlük 6 saat olup haftanın 5 günü devam etmektedir” şeklinde konuştu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Merhum Hacı Hasan Olpak’ın ailesi destek ve katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi.
Açılış programına ise; Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sagır, Merhum Hacı Hasan Olpak’ın ailesi ve öğrenci velileri katıldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN