• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,09 %0.17
  • STERLIN 44,58 %0.17
  • ALTIN 3.009,42 %0.57
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.500 %-2.35
  • ETHERIUM 2.651 %-2.17
13°

Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Genel

Osmaniye, doğal güzellikleri ve huzurlu yaşam alanlarıyla dikkatleri çekerken kent insanının uzun ömürlü bir yaşam sürmesi için sadece çevre koşulları...

Gündem

Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık etkinlikleri kapsamında “Meme muayenesinde kontrol sende” standı açıldı.

Güncel

Osmaniye Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi, "İş Yerinde Ruh Sağlığını Öncelik Haline Getirmek" temasıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Gündem

Osmaniye Sağlık İl Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından Okul Çağı Çocuklarda İşitme Tarama Programı Eğitimi düzenlendi.

Sağlık

Sigara, pek çok zararlı madde içerdiği gibi vücudu yıpratan nikotinin birikmesine de neden olur.

Gündem

Osmaniye Devlet Hastanesi ek hizmet binasında yapılan bakım ve tadilatın ardından prefabrik yapılarda hizmet içi eğitim e başlandı.

Ekonomi

Cennet hurması, kış aylarında sık tüketilen, parlak turuncu rengi ve tatlı tadıyla bilinen bir meyvedir.

Güncel

Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından 1-7 Normal Doğum ve Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme standı açıldı.

Mersin

Mersin'de, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında sağlıklı yaşam farkındalığını artırmak amacıyla bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Sağlık

Bayındır Söğütözü Hastanesi Pediatri Bölüm Başkanı ve Çocuk Alerji Uzmanı Prof. Dr. Müge Toyran, alerji tedavisine erken başlamanın çocuğun yaşam...

Osmaniye

Osmaniye Sağlık İl Müdürlüğü hizmet binası içerisinde bulunan Sağlıklı Hayat Merkezi Ketem Birimi, Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

Sağlık

Pekmez, asırlardır sofralarımızda hem lezzeti hem de faydalarıyla yer bulan, şifalı bir besindir.