• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
25°

19 Mayıs Haberleri

19 Mayıs haberleri ve güncel 19 Mayıs gelişmeleri, 19 Mayıs ile ilgili tüm video, 19 Mayıs fotoğrafları ve 19 Mayıs haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Genel

Antalya Büyükşehir Belediyesi, açtığı öğrenci yurtlarında kalan gençleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ankara’ya götürdü.

Genel

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Fener Alayı ve Gençlik Haftası Yürüyüşü" düzenlendi.

Güncel

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Osmaniye

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yüzme yarışları gerçekleştirildi.

Osmaniye

Osmaniye’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla Karaçay Şelalesi'ne Doğa Yürüyüşü Düzenlendi

Genel

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'nın Alanya ilçesini ziyaretinde konakladığı Alanya Atatürk Evi ve Müzesi, yaklaşık bir yıl...

Ekonomi

Elektrik dağıtım sektörünün nitelikli elemen ihtiyacına yanıt üretmek, genç istihdama katkı sağlamak hedefiyle Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), Akdeniz Elektrik...

Asayiş

Adana’da 19 Mayıs gece yarısına kadar gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, çadır kurma ve stant açma gibi etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.

Güncel

Mersin’de düzenlenen 19 Mayıs Ayak Tenisi Turnuvası başladı. Şampiyon olan takım Türkiye finallerinde Mersin’i temsil edecek.

Güncel

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırladığı etkinlikler Özgecan Aslan Meydanı’nda başladı.

Kültür Sanat

Antalya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Antalyalıların katılımıyla düzenlenecek fener alayının yanı sıra Buray, Burak...

Genel

Olay yeri inceleme ekiplerinin otomobilde inceleme yapması Samsun'da toprak yığınına çarpan otomobilin sürücüsü öldü.