OSMANİYE’DE AFET SONRASI HIZLI MÜDAHALE: ESNAFIN ZARARLARI NAKİT OLARAK ÖDENECEK OSMANİYE’DE AFET SONRASI HIZLI MÜDAHALE: ESNAFIN ZARARLARI NAKİT OLARAK ÖDENECEK

Endonezya'da, internetten tanıştığı sevgilisiyle bir süre sonra yüz yüze buluşmaya karar veren şahıs, ilk görüşte aşık oldu. İkili bir süre sonra evlilik kararı aldı. 
Kayıtlara geçen ve dudak uçuklatan olaya göre, genç bir adam, düğünden 12 gün sonra eşinin aslında kılık değiştirmiş bir erkek olduğunu öğrendi.


İsminin baş harfleri ESH olan adam sapkınca bir plan yaparak, 26 yaşındaki bir adamla evlenmek için Adinda Kanza Azzahra adında bir kadın kılığına girdi. Skandal olay, ESH'nin nikahtan sonra cinsel ilişki yaşamayı sürekli reddetmesi üzerine kocanın ailesinin şüphelenmesiyle ortaya çıktı.


Endonezya'lı AK olan adam, ESH ile ilk olarak 2023 yılında sosyal medyada tanıştı ve ikili sık sık konuşmaya başladı. Birbirlerini daha iyi tanıdıkça görüşmeye kararı alıp buluşmaya başladılar. Her şeyden habersiz adam, ilk görüşte ESH'ye aşık oldu ve sonunda cesaretini toplayıp duygularını itiraf etti. 26 yaşındaki zavallı damat, hayatının şokunu yaşayacaktı. Çekiği video tıklanma rekoları kırdı 'Kocam beni annemle aldattı' dedi.

Editör: Meryem Tori