Gastroenterit Uyarısı: Önlemler ve Tedavi Yöntemleri Gastroenterit Uyarısı: Önlemler ve Tedavi Yöntemleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 57 beden işçisi, motorlu araç tamircisi, betonarme demircisi, 3 inşaat ustası, iç mekan ve mobilya teknolojisi işçisi, 2 kaynakçı, çelik kaynakçısı toplam 65 daimi işçi alımı yapılacaktır.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sürekli 65 İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Büyükşehir Belediyesi yeni 65 işçi alımı için iş müracaatları 30 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olup 1 Haziran son başvuru gününde bitecektir.

65 Daimi İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Tam zamanlı ve daimi süreli istihdam edilecek toplam 65 İşçi alımı için müracaat edecek adaylar başvuru işlemlerini Özgeçmiş (CV) belgesi ile birlikte yapabileceklerdir.

İş Başvuru Şartları Neler?

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev alacak işçi personel alımı için adaylarda aranan iş başvuru nitelikleri; Adayların Türk vatandaşı olmak. Başvuruda bulunacağı iş ile ilgili mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak. 18 İle 50 Yaş aralığında olmak. Görev yapmaya engel sağlık sorunu olmamak. Adli Sicil Kaydı olmamak. Başvuru kılavuzunda belirtilen asgari öğrenim şartlarına sahip olmak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 65 Sürekli İşçi Alımı Müracaat Adresi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan iştirakinde görev yapacak daimi süreli 65 işçi alımı için adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen mail adresine Özgeçmiş belgelerini mail göndererek başvuru süreçlerini tamamlayabileceklerdir. Başvurusu olumlu olan adaylar görüşmeye çağrılacaktır.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başvuru Kılavuzu.

Kaynak: HABER MERKEZİ