Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Gençlik ve Spor Kulübü Geleneksel Okçuluk Takımı, Mersin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Bölge Elemeleri’nde gösterdiği üstün performansla adından söz ettirdi.

Takım, zorlu rakiplerle dolu mücadelelerde rakiplerini geride bırakarak bölge birincisi oldu ve Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Takım başarısının yanı sıra bireysel dereceler de dikkat çekti.

“Buket Ersoylu– 1., Elif Ereli– 3., Ayşegül Koşok– 4., Yıldırım Yağız Toz– 5., Eylül Büyükmert ve Deniz Göl – 6.”
Bu derecelerle Düziçili sporcular, yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

4Fcd8F58 334F 4055 9Bbf 2811D5050Cb9

Başarının mimarları arasında antrenörler Yeşil Bozlak ve Gülcan Güzel ile her zaman destek veren Olimpik Okçuluk Antrenörü Metin Alsancak da yer aldı. Sporcuların yetişmesinde büyük emek veren bu isimlere teşekkür edildi.

Osmaniye'de Orman yangınından acı haber: 1 şehit, 5 yaralı
Osmaniye'de Orman yangınından acı haber: 1 şehit, 5 yaralı
İçeriği Görüntüle

Düziçi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatma Kurt, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Takımımızın azmi, disiplini ve özverili çalışmaları bu güzel başarıyı getirdi. Sporcularımızı yürekten kutluyor, Türkiye Şampiyonası’nda da başarılarının devamını diliyorum.”

Elde edilen bu başarı sonrası gözler Türkiye Şampiyonası’na çevrildi. Düziçi’ni ve Osmaniye’yi gururla temsil edecek sporcuların, aynı kararlılık ve motivasyonla yeni başarılara imza atması bekleniyor.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN