Osmaniye Milletvekili Derya Yanık: Mağdur olan hemşehrilerimiz için gereğini yapıyoruz Osmaniye Milletvekili Derya Yanık: Mağdur olan hemşehrilerimiz için gereğini yapıyoruz

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, halk günü kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. 
Meclis salonundaki buluşmada, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Olcar, ilgili müdürlüklere talimatlar vererek çözüm noktasında gerekli yönlendirmeleri yaptı. Başkan Olcar’ın yüz yüze gerçekleştirdiği görüşmeler boyunca vatandaşların ilettiği talepler, özel kalem müdürlüğü tarafından not alındı.
Whatsapp Image 2024 05 17 At 10.16.17
 Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Olcar, “Kadirli Belediyesi olarak halkımızla bir araya gelerek, onların beklentilerini, sıkıntılarını ve çözüm önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Halk günü toplantılarımızı her hafta Perşembe günleri düzenlemeyi planlıyoruz. Ayrıca ileride yapacağımız hizmetlerde bu geri bildirimleri dikkate alacağız. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Halk günü buluşmasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise, belediye ile ilgili konulardaki sorunlarını ve önerilerini ileterek, kendilerini dinleyen ve yakın ilgi gösteren Başkan Olcar’a teşekkür ettiler.
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN