Osmaniye Milletvekili Derya Yanık: Mağdur olan hemşehrilerimiz için gereğini yapıyoruz Osmaniye Milletvekili Derya Yanık: Mağdur olan hemşehrilerimiz için gereğini yapıyoruz

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, anne sevgisinin en büyük ve en kıymetli sevgi olduğunu belirtti.
Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, annelerin Türk Milletinin temeli olan, aile yuvasını fedakârlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştüren, merhamet ve şefkatin timsali olduğunu kaydetti.
Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyayı zenginleştiren annelerin, şefkat dolu yürekleri ile her zaman yol gösterici olduğunu ifade eden Yılmaz, şunlar kaydetti:
“Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir. Bunun yanı sıra bizi millet yapan değerlerin her birinin hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı olduğu unutulmamalıdır. “Şehit olursam ağlama anne” diyen evlatlar yetiştiren, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadete kavuşan evladı için “Vatan Sağ Olsun” diyen tüm anne ve babaların ellerinden öpüyor, hürmetlerimi iletiyorum.”
Yılmaz, annelerin, ailenin temel direği ve milletin geleceği olduğunu anımsattı.
En değerli hazinenin annelerin gülen yüzleri olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Annelerimize verebileceğimiz en büyük armağan ise, bizleri yetiştirmekte gösterdikleri çabanın boşa gitmediğini göstermek, vatanımıza ve milletimize faydalı, gurur duyacakları evlatlar olmaktır. Onları yılın sadece bir gününde değil her an hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi, saygı ve hürmetimizi daima göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Ümit Kahrıman