Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yaptı
İstiklal Mahallesi'nde faaliyet gösteren vakıf, kadınlara psikolojik, sosyolojik ve ekonomik destek sunmak amacıyla Eda Rabia Mart önderliğinde çeşitli hizmetler sunuyor.
Vakıf bünyesinde yer alan Adem 2, el sanatlarından terziliğe, aşçılıktan Kur'an-ı Kerim'e kadar çeşitli kurslarla kadınların becerilerini geliştirmeye odaklanıyor. 

27 Temmuz Cumartesi  Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 27 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

438174512 1244264980061711 7789747826172555252 N
Ayrıca, eğitimci Gamze Nur Onuş liderliğinde aile destek eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri de sunuluyor.
Eğitim ve öğretim döneminde gerçekleşen etkinlikler arasında müzikli ve yemekli Anneler Günü eğlencesi, çevre temizliği etkinliği, Hayat Boyu Öğrenme Sergisi'ne katılım, doğa gezisi ve öğretmenler günü etkinliği gibi çeşitli etkinlikler yer aldı. 
Ayrıca, kadınlara özel günlerde dağıtılan çorap, battaniye, ped, gıda ve hijyen kolileri de unutulmadı.
Bugün, Adem 2'nin hizmet binasında Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen özel etkinlikte annelere çeşitli ikramlar ve hediyeler sunuldu. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN