Yaralı halde kent merkezinde dolaşan yaban keçisi doğal yaşamına bırakıldı Yaralı halde kent merkezinde dolaşan yaban keçisi doğal yaşamına bırakıldı

Osmaniye TEMA Gönüllüsü 7 Ocak İlkokulu öğrencileri tarafından çevre temizliği etkinliği düzenlendi.
TEMA Vakfı tişörtü giyen öğrenciler, çevre temizliğine dikkat çeken pankartlarla, okul çevresinde bulunan cadde ve sokaklarda çöp topladı.
TEMA Vakfı Şube Başkanı Nail Dayanç, yaptığı açıklamada, çöp toplama etkinliğine öğrenci velileri ve öğretmenlerin de katıldığını belirtti.

Whatsapp Görsel 2024 06 05 Saat 16.43.22 167Ed16B
Öğrencilere ve topluma çevre bilincini kazandırmayı amaçladıklarını belirten Dayanç, "7 Ocak İlkokulu öğrencilerimizle çevre temizliğindeyiz. Mahallemizdeki vatandaşlarımıza çevreye çöp atmazsak temizlemek zorunda kalmayız mesajını vermek istedik. Öğrencilerimiz, biz doğayı çok seviyoruz. Çevreyi çok seviyoruz. İnsan sevdiği yeri kirletmez diyorlar. Doğa bilincini, çevre bilincini, temizlik bilincini geliştirmek adına bu tür etkinliği planladık” dedi.
Etkinliğe 2-İ sınıfı Öğretmeni Nesrin Ceylan, 2-A sınıfı Öğretmeni Ayşe Dinç, 2-E sınıfı Öğretmeni Hatice Oğulcan öğretmen ve öğrencileri katıldı. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN