• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,09 %0.17
  • STERLIN 44,58 %0.17
  • ALTIN 3.009,42 %0.57
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.500 %-2.35
  • ETHERIUM 2.651 %-2.17
13°

Öğrenciler Haberleri

öğrenciler haberleri ve güncel öğrenciler gelişmeleri, öğrenciler ile ilgili tüm video, öğrenciler fotoğrafları ve öğrenciler haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Eğitim

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde eğitimciler, Kayasu Köyündeki “Doğa sınıfı” nı ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim ve öğretimin kesintisiz devam etmesi amacıyla, ders başlangıç ve bitiş saatlerine yönelik valiliklere gönderdiği genelge...

Gündem

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Seher Sare Özden Anaokulunda fidan dikim...

Gündem

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Şehit Kaan Çalin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birlikte yemek yedi.

Gündem

Osmaniye Kayıboyu Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileri, doğayla iç içe bir gün yaşamak için Osmaniye'nin doğal güzelliklerinden biri olan...

Gündem

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Sosyal Bilgileri dersi kapsamında kentteki özel bir okulun öğrencilerini makamında kabul etti.

Genel

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri tarafından “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” düzenlendi.

Adana

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST) katılan bir grup öğrenci ilk kez helikopterle gökyüzünde dolaşmanın tadına vardı.

Gündem

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik etkinlik düzenledi.

Güncel

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ni (OKÜ) kazanarak kente gelen öğrenciler, görevliler nezaretinde yurtlara yerleştiriliyor.

Eğitim

Osmaniye’nin Toprakkale İlçe Kaymakamı Volkan Özer, 6 Şubat depreminde orta hasarlı hale gelen Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Güncel

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından "Gaziler Günü” dolayısıyla “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” ekinliği düzenlendi.