Osmaniye’de 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü ve Gazeteciler Bayramı coşkusu devam ederken, siyaset dünyasından da basın mensuplarına yönelik anlamlı ziyaretler gerçekleşiyor. Bu kapsamda, Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Yönetimi, yerel basının önemli sesi Akdeniz Gazetesi'ni ve Yayın grubunu ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve basının toplumsal rolüne vurgu yaptı.

Whatsapp Image 2025 07 24 At 17.16.14

Akdeniz Gazetesi bürosunda gerçekleşen ziyarette, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Tümay, İl Başkan Yardımcısı İdris Gümüştekin, Teşkilat Başkanı Ali Fizan, Medya Tanıtım Başkanı Murat Boz ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Deveci yer aldı. Akdeniz yayın grubu yetkilisi Tuğba Cihangir, misafirleri karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Sıcak bir atmosferde geçen sohbette, basının demokrasiler için vazgeçilmez bir güç olduğu dile getirildi. Yeniden Refah Partisi heyeti, özellikle yerel medyanın, şehrin nabzını tutma, halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma noktasındaki kritik rolünün altını çizdi. Yeniden Refah Partisi heyeti, basının doğru, tarafsız ve hızlı haber verme misyonunun önemine değinerek, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladıklarını belirttiler.

Muhabir: Rumeysa Nur KARAOSMANOĞLU