Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, eşi Belkıs Serdengeçti ile birlikte Kadirli ilçesinde bulunan Aslantaş Doğa ve Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Doğanın içinde düzenlenen programda, memleket sevdasıyla çalışan gençlerle bir araya gelen Vali Serdengeçti, gençlerin farklı alanlardaki çalışmalarını yakından takip etti.

Bilim, spor, sanat ve gönüllülük alanlarında söz sahibi olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren gençlerin azim ve samimiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdengeçti, bu tabloyun geleceğe dair umutları güçlendirdiğini ifade etti.

Gençlerle sohbet eden ve yürütülen projeler hakkında bilgi alan Vali Serdengeçti, gençliğin enerjisi ve üretkenliğinin Türkiye’nin yarınları açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.





