27 Temmuz Cumartesi  Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 27 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

İki yıldır kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu 38 yaşında hayatını kaybetti. 
Acı haberi, eşi Gökhan Günal, Instagram sayfasından duyurdu. 
Günal, "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak. Kanlıca Camii'nde defnedilecektir." ifadelerini kullandı.
GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?
Gülşah Çomoğlu, 30 Mayıs 1986'da Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun olan Çomoğlu, kariyerine tiyatro oyunlarında başladı. "İki Efendinin Kuşağı", "Troyalı Kadınlar", "Kafatası", "Yeşil Kuş", "Tanrı", "Hürrem Sultan", "Camdan Kalp" ve "Venedik Taciri" gibi birçok tiyatro oyununda rol aldı. Televizyon izleyicisinin yakından tanıdığı bir isim olan Çomoğlu, "Unutma Beni" dizisindeki Asuman karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edindi. Ayrıca "Yüksek Sosyete" ve "Kasaba Doktoru" gibi dizilerde de başarılı performanslar sergiledi. 

Kaynak: Haber Merkezi