Siirt İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ), doğal yaşamın korunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Siirt’te freni boşalan kamyon kaza yaptı: 5 yaralı
Siirt’te freni boşalan kamyon kaza yaptı: 5 yaralı
İçeriği Görüntüle

Kentin tarihi ve doğal güzellikleri içinde düzenli devriyeler gerçekleştiren ekipler; doğayı korumak, hayvan sevgisini yaşatmak ve vatandaşların huzur ile güvenliğini sağlamak amacıyla görevlerini kararlılıkla sürdürüyor. Doğal yaşamın korunmasına katkı sağlayan HAYDİ ekipleri, Siirt’in tarihi ve doğal güzellikleri içinde düzenli devriyeler gerçekleştiriyor. Ekipler, doğayı korumak, hayvan sevgisini yaşatmak ve vatandaşların huzur ile güvenliğini sağlamak amacıyla görevlerini kararlılıkla sürdürüyor.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, doğayı ve hayvan sevgisini gelecek nesillere aktarmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: İHA