Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Kültür Yolu Festivali"nin ilk durağı olan 13. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Adana'da büyük bir coşkuyla başladı. Etkinlikler kapsamında ünlü müzik grubu Sakiler, Merkez Park'ta sahne aldı.

Sakiler Portakal Çiçeği Karnavalı1

Adanalılar Konsere Akın Etti
Seyhan Nehri kıyısındaki parkta düzenlenen konsere Adanalı müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişi konser alanını doldururken, Sakiler’in sahnedeki performansı büyük beğeni topladı. Katılımcılar, grubun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Sakiler Portakal Çiçeği Karnavalı2

23. Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali başladı 23. Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali başladı

Cep Telefonlarıyla Ölümsüzleştirilen Anlar
Dinleyiciler, Sakiler grubunun sahnedeki enerjik performansını cep telefonlarıyla kaydetti. Konser sonunda izleyiciler, grubun üyelerini uzun süre alkışlayarak teşekkür etti.

Kaynak: AA