Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanan Zafer Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette, Dernek Başkanı İsmail Kaba ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Dernek Başkanı İsmail Kaba, ziyarette yaptığı konuşmada derneğin kuruluş amacı, tarihçesi ve yürüttüğü faaliyetler hakkında İl Müdürü Bektaş’a bilgiler verdi. Kaba, derneğin ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerin aileleri ile gazilerin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Şehitlerin aziz hatırasına sahip çıkmanın ve gazilerin onurlu mücadelesine destek olmanın milli bir sorumluluk olduğunu dile getiren Kaba, “Bizler bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların emanetlerine sahip çıkmak hepimizin ortak görevidir” ifadelerini kullandı.

Osmaniye'de Acı Olay: 1'i Çocuk 2 Ölü, 7 Yaralı!
Osmaniye'de Acı Olay: 1'i Çocuk 2 Ölü, 7 Yaralı!
İçeriği Görüntüle

F B I M G 1761214098069
Ziyaret sırasında, dernek yönetimi tarafından yürütülen sosyal, kültürel ve dayanışma projeleri hakkında da bilgi paylaşıldı. Dernek yetkilileri, kamu kurumlarının iş birliğiyle şehit yakınları ve gazilere yönelik farkındalık çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini belirtti.
İl Müdürü Zafer Bektaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehit aileleri ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Devletimiz, onların her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Biz de İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen her görevi hassasiyetle yerine getirmeye hazırız” dedi.
Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı İsmail Kaba, İl Müdürü Bektaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür etti. Bektaş da dernek yönetimine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, her zaman iş birliğine açık olduklarını ifade etti.
Gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, şehit aileleri ve gazilerle kamu kurumları arasındaki dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladı. Osmaniye’de bu tür ziyaretlerin, toplumsal birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından önem taşıdığı vurgulandı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN