Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2025 yılı yıllık faaliyet programında yer alan 24 Kasım Öğretmenler Günü Tenis Turnuvası, başladı.
Gün boyu süren ve akşam saatlerine kadar devam eden maçlar, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Bu yıl 13+ Erkekler, 13+ Kızlar, 30+ Erkekler ve 30+ Kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvaya 70’e yakın sporcu katılarak büyük bir ilgi gösterdi.
Farklı yaş gruplarından tenis severlerin bir araya geldiği organizasyon, hem rekabeti hem de sporun birleştirici yönünü ön plana çıkardı.

Osmaniye Hasanbeyli Yeniden İnşa Ediliyor!
Osmaniye Hasanbeyli Yeniden İnşa Ediliyor!
İçeriği Görüntüle

I M G 20251122 113851
Turnuva hakkında değerlendirmelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Metin Karaali, etkinliğin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediğimiz bu turnuva, sporcularımızın hem kendilerini geliştirmeleri hem de güzel bir atmosferde bir araya gelmeleri açısından büyük bir değer taşıyor. Katılımın her geçen yıl artması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Tüm sporcularımıza turnuva boyunca başarılar diliyorum.”
Öğretmenler Günü’ne özel olarak düzenlenen tenis turnuvasının, önümüzdeki günlerde çekişmeli maçlarla devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN