Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübü üyeleri, Fakıuşağı Mahallesindeki izci kampı çevresi ile Vali Kerem Karaçay Yürüyüş Yolunda çevre temizliği yaptı.
Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde, doğa dostu çevreciler, İzci Kampı çevresi ile Karaçay dere yatağı kenarındaki Vali Kerem Al Karaçay Yürüyüş Yolunda çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturdu. 
İzcilerin topladığı atıklar çöp poşetlerine doldurularak, geri dönüşüm merkezine gönderildi. Doğaya atılan plastik bir atığın yüzyıllarca kaybolmayabildiğine dikkat çeken izciler, temizlenen bölgelerin korunmasını ve çöplerin doğaya değil çöp kutularına atılmasını istediler.

Yağmur kenti etkisi altına aldı, ev ve iş yerinde maddi hasara yol açtı Yağmur kenti etkisi altına aldı, ev ve iş yerinde maddi hasara yol açtı

448015510 7583242575044540 2099719630777454525 NÇevre etkinlikleri sonunda izci kampı alanında devam eden programda aynı zamanda izci lideri de olan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, dualarla yâd edildi. 
Toplanan kağıt, cam ve plastik atıklar, araçlarla geri dönüşüm tesisine gönderildi.
Milli marşlar eşliğinde etkinlikleri tamamlayan izcilik kulübümüz üyeleri, katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e teşekkürlerini ilettiler.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN