Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, beraberinde Vali Yardımcısı ve Düziçi Kaymakam Vekili Aziz Onur Aydın ile birlikte Düziçi’nin Akçakoyunlu Köyü’nde yapımı süren deprem köy konutları inşaat alanını ziyaret etti.

Yapımı hızla devam eden projede incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmaniye'de Başhekim Uzm.Dr.Mürsel Koçer, Veda Etti!
Osmaniye'de Başhekim Uzm.Dr.Mürsel Koçer, Veda Etti!
İçeriği Görüntüle

Konutlarda Son Aşamaya Gelindi
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz, projede sona yaklaşıldığını belirterek, “Şu anda Düziçi ilçemizin Akçakoyunlu köyünde yapılan 138 konutumuzun olduğu alandayız. Konutlarımızda son aşamadayız sadece elektrik tesisatıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah en geç bir ay içinde hemşehrilerimize teslim etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

581384291 1262976402537939 1622839770639432484 N

Yüksek Standartlı, Ömürlük Konutlar
Vali Yılmaz, konutların sağlamlığına ve yaşam kalitesine dikkat çekti:
“Konutlarımız brüt 145 metrekare, 3+1 ve kıymetli hemşehrilerimizin huzur içinde, sağlık içinde oturabilecekleri konutlar. Her bir konut için yaklaşık 19 ton demir kullanılarak yapılmış ömürlük konutlar ve standartları gerçekten çok yüksek. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Depremzedelere Güvenli Yuvalar
Akçakoyunlu’daki 138 konutun tamamlanmasıyla birlikte, depremden etkilenen vatandaşlar modern, güvenli ve konforlu evlerine kavuşacak. Osmaniye genelinde yürütülen deprem konutu projelerinin hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN