Osmaniye'de Adnan Menderes Caddesi Bambaşka Oldu
Osmaniye'de Adnan Menderes Caddesi Bambaşka Oldu
İçeriği Görüntüle

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Beldesi’nin Karacaören Mahallesi'nde meydana gelen orman yangını sonrası bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz, mahalle sakinleriyle birebir görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz, yangının söndürülmesinde görev alan tüm ekipleri tebrik ederek teşekkürlerini sundu.

515509648 1149716303863950 598639702338442271 N

Açıklamasında orman yangınlarının büyük kısmının insan kaynaklı olduğunu vurgulayan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:
“Çıkan orman yangınları yüzde doksan oranında insan kaynaklı. Bu nedenle hemşerilerimizden bir kez daha önemle rica ediyorum milli servetimiz ve geleceğimiz olan ormanlarımızı koruma konusunda lütfen dikkatli olalım. Bütün hemşerilerimin bu konuda hassasiyet göstereceklerine inanıyorum.”

Vali Yılmaz, açıklamasında toplumsal duyarlılığın önemine de değinerek, yangınlara karşı herkesin daha dikkatli ve sorumlu davranması gerektiğini, yangınların önlenmesinde bireysel farkındalığın büyük rol oynadığını vurguladı.

Muhabir: Zeynep Sena EREL