Dudak uçuklatan fiyatlar, 1 Milyon lirayı aşıyor! Dudak uçuklatan fiyatlar, 1 Milyon lirayı aşıyor!

Osmaniye’de İDEA Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Şubesinin açılışı yapıldı.
Dernek Başkanlığını Cuma Aksu’nun yaptığı derneğin İstanbul, Konya, Afyonkarahisar, Kilis, Gaziantep ve Güneydoğu Bölge Temsilciliğinin açıldığı kaydedildi.
Osmaniye Temsilciğini açılışına İDEA Genel Başkanı Mustafa Yıldız ve Güneydoğu Bölge Temsilcisi Necmettin Şekeroğlu'nun yanı sıra Osmaniye'nin STK temsilcileri katıldı.
Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından konuşan İDEA İl Temsilcisi Cuma Aksu, açılışlarına katılanlar teşekkür etti.
İDEA olarak Osmaniye'deki hayırlı çalışmalara katkı sağlayacaklarını ve Osmaniye'deki iyilikleri çoğaltacaklarını söyleyen Cuma Aksu, kendilerini yalnız bırakmayan Osmaniyeli STK temsilcilerine ve hayırseverlere teşekkür etti. 
İDEA Genel Başkanı Mustafa Yıldız, konuşmasında, çalışmalar hakkında bilgi vererek, ülke genelinde teşkilatlanmalarını sürdürdüklerini, İstanbul, Konya, Afyonkarahisar, Kilis, Gaziantep ve Güneydoğu Bölge Temsilciliklerinin ardından Osmaniye Temsilciliklerini de açtıklarını, birkaç gün sonra Ankara Temsilciliklerini de açacaklarını söyledi. 

Whatsapp Görsel 2024 05 23 Saat 13.52.32 Ad6058A620 ülkede faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Mustafa Yıldız, insani yardım çalışmalarının çok zor, zahmetli ve riskli bir alan olduğunu söyleyerek, bu zor görevi üstlenen Osmaniye Temsilcisi Cuma Aksu'ya teşekkür etti. 
2018'de "Herkese, her yerde, her zaman ve her şekilde iyilik" şiarı ile yola çıktıklarını vurgulayan Mustafa Yıldız, kısa süre içerisinde bu iyilik yolculuğunun "Bir iyilik hikayesi"ne dönüştüğünü söyleyerek, hikayede Osmaniyeli hayırseverlerin de yer almasından memnuniyet duyacaklarını ifade etti. 
Orhan Ateş hocanın yaptığı duanın ardından Başkan Mustafa Yıldız tarafından Osmaniye Temsilcisi Cuma Aksu'ya Temsilcilik Beratı takdim edildi. 
Daha sonra ise Başkan Mustafa Yıldız, Güneydoğu Bölge Temsilcisi Necmettin Şekeroğlu, Osmaniye Temsilcisi Cuma Aksu ve Osmaniyeli STK Temsilcileri tarafından kurdele kesilerek İDEA Osmaniye Temsilciğinin açılış yapıldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN