Osmaniye'de Kıckboks Milli Takım Antrenörü Kenan Karık’ın sporcusu Ferit Özdemir, Dünya Kupası için Kick Boks Milli Takımına davet edildi. 
Osmaniyeli milli sporcu Ferit Özdemir, 14-16 Haziran 2024 tarihinde Macaristan'da yapılacak Dünya Kupasında ülkemizi temsil edecek. 
Kariyerinde birçok Türkiye ve Avrupa derecesi bulunan Özdemir, bu büyük turnuva için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 
Yüksek hedefler belirleyen sporcu, Dünya Kupası'nda da şampiyonluk elde etmek için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

YAĞMUR SONRASI TOPRAK KOKUSUNUN SIRRI NEDİR? YAĞMUR SONRASI TOPRAK KOKUSUNUN SIRRI NEDİR?

Whatsapp Görsel 2024 06 08 Saat 17.48.56 8E934656Kick Boks Milli Takım Antrenörü Kenan Karık, Ferit Özdemir’in bu turnuvada da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Ferit, disiplinli ve azimli çalışmalarıyla her zaman öne çıkan bir sporcu oldu. Macaristan'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve madalya ile döneceğine yürekten inanıyorum" dedi.
Türkiye’nin gururu olan Ferit Özdemir’e, Dünya Kupası yolunda başarılar diliyor ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN