Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, yaklaşan Kurban Bayramı için mezbahanede çatı izolasyonundan fayansına, boyasından kapısına kadar hazırlık ve tadilat çalışması başlattıklarını söyledi.
Çalışmaları yerinde inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Başkan Olcar, burada yaptığı açıklamada, mezbahanenin daha modern hale getirildiğini belirtti.

Serinlemek için denize girdi, hayatını kaybetti Serinlemek için denize girdi, hayatını kaybetti

444489712 7519891118046353 6964767223232821953 NKısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Olca, “Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın kurban kesim işlemini daha modern ve hijyenik şartlarda yapabilmeleri için öngörülen tadilat çalışmaları başlattık. Halkın hizmetine sunduğu mezbahaneyi et kesim, muayene ve denetimler açısından daha modern hale getirerek daha sağlıklı koşullarda hizmet vermek için yeniliyoruz. Çatısında ve mezbaha içerisinde hızla devam eden çalışmaların, Kurban Bayramı’na yetiştirilerek Kadirlilerin rahat ve huzurlu bir ortamda dini vazifesini şekil ve usul açısından yerine getirmelerini sağlayacak. Çatı izolasyonundan fayansına, boyasından kapısına kadar Kadirlimize yakışan bir mezbahaneyi Kurban Bayramı öncesi değerli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN