27 Temmuz Cumartesi  Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 27 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Karacaoğlan Yerleşkesi’nde, Bahçe Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladık.

Bahçe Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, OKÜ ziyaret ederek akademik ve idari birimlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Ziyaret kapsamında, Karacaoğlan Yerleşkemizde keyifli anların yaşandığı kampüs gezisi yapıldı.
Üniversiteyi gezerek yakından tanıma fırsatı bulan liseli öğrenciler, ilk olarak OKÜ Kütüphane’yi öğretmenleriyle birlikte ziyaret etti. 
Whatsapp Image 2024 05 16 At 13.18.50 (1)
OKÜ görevlileri tarafından kütüphane imkanları, işleyişi ve birimleri hakkında öğrencilere yönelik detaylı bilgi paylaşımı yapıldı. OKÜ Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde resim sergisini gezme fırsatı da bulan genç öğrenciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü’nde davetli olarak ders deneyimi de yaşamış oldu.
Liseli öğrencilerin ziyareti, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN