Çocuğu kasten öldürmek suçundan hapis cezasıyla aranan şahıs yakayı ele verdi Çocuğu kasten öldürmek suçundan hapis cezasıyla aranan şahıs yakayı ele verdi

Mersin-Antalya D-400 karayolunda minibüs ile tanker çarpıştı, 6’sı ağır 14 kişi yaralandı. Minibüs yolcularının kız isteme merasiminden döndükleri ve Gaziantep’e gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
Kaza, Mersin’in Anamur ilçesine bağlı Uçarı Mahallesi Yapma Beleni mevkiinde, D-400 karayolunda meydana geldi. 

A W211322 01
Alınan bilgilere göre, Antalya Gazipaşa yönünden gelen 27 AHO 166 plakalı minibüs, karşı yönden gelen 21 ADP 811 plakalı tankerle çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 14 kişi yaralandı. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine, bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Anamur, Alanya ve Gazipaşa’daki hastanelere kaldırıldı. 
Yaralılardan 6’sının durumunun ağır olduğu bildirildi.
Kaza nedeniyle D-400 karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Araçların olay yerinden kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, minibüs yolcularının kız isteme merasiminden döndükleri ve Gaziantep’e gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

Kaynak: İHA