Türkiye genelinde 16 milyon öğrenci karnelerini alarak tatile girerken Osmaniye'de bir okulda hüzün dolu bir karne günü yaşandı.

Kısa süre önce evlerinin damından düşerek yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybeden Ülkü ilköğretim okulu 3.sınıf öğrencisi Hakkı Köşker'in (10) sınıf arkadaşları karnelerini gözyaşları arasında aldı.

Arkadaşları okulun 3B sınıfında Hakkı Köşker'in sırasına koydukları resmini çiçeklerle süslediler.

Karne günü, sınıfında hayatını kaydeden öğrenciyi anlatan slâyt gösterisinin başlamasıyla birlikte öğrenciler, öğretmen ve ailelerin gözyaşları âdeta sel oldu.

Sınıf arkadaşları tarafından çok sevilen Hakkı Köşker'i kaybetmenin hüznünü yaşadıklarını kaydeden sınıf öğretmeni Ünal Karaçalıoğlu'da gözyaşlarını tutamayarak; “Herkesin bir evladı olabilir ama biz öğretmenlerin yüzlerce çocuğu oluyor. Bir çocuğumuzu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Bizim için çok acı bir karne günü. Allah anasına babasına şefaatçi kılsın” dedi.
 

Evin en büyük oğlu olan Hakkı Köşker'in Annesi Fatma ve Babası İsmail'in tekrar acılarının tazeleneceği düşüncesi ile karne törenine çağrılmadıkları öğrenildi. Ümit Kahraman

Editör: Haber Merkezi