Resmi Gazete'de bugün (26.07.2024) Resmi Gazete'de bugün (26.07.2024)

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iki ayrı çatı altında faaliyet gösteren mahalle ve köy muhtarı aldıkları ortak karar ile tek çatı altında hizmete devam edecekler.
Türkiye Kadirli Muhtarlar Derneği Başkanı Kenan Özyüksel ile Kadirli 7 Mart Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Gazi Cömert’in başkanlığını yürüttüğü iki dernek muhtarların katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda tek çatı altında toplanma kararı verdi.
Türkiye Kadirli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeniköy Köyü Muhtarı Kenan Özyüksel, yaptığı konuşmada, muhtarların yerel yönetimler ile vatandaş arasında en önemli köprü olduğunu belirterek, vatandaşa verilecek hizmetlerin tek elden yürütülmesinin muhtarların tek çatı altında hizmet vermesi ile daha da artacağını söyledi.
Kadirli 7 Mart Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Durmuşsofular Köyü muhtarı Gazi Cömert ise “Kadirli 7 Mart Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği adı altında iki derneğin birleşmesi konusunda hem güçlerinin hem faaliyetlerinin birleşmesinin doğru olduğunu geçmişte de ifade etmiştim. Şimdi de aynı kanaatte olduğumu bir kez daha tekrar ediyorum. Birlikten kuvvet doğar diye bir laf vardır. Kadirli’de muhtarlarımızın tek çatı altında toplanması yönünde alınan bu kararın başta ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.  

Muhabir: Ümit KAHRIMAN