Mersin Büyükşehir Belediyesi 10 beden işçisi ve 15 arazöz şoförü başvuru kılavuzu yayımlandı. Başvurular 2 Haziran 2024 tarihinde sona erecektir. Adaylar Online CV Özgeçmişle başvuru yapabilecektir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş., Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 10 beden işçisi ve 15 arazöz şoförü alacağını duyurdu. Başvurular 31 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihleri arasında kurumun internet adresinden yapılabilecek.

Beden İşçisi Pozisyonu

Beden işçisi pozisyonu için adaylarda aranan genel nitelikler:

Arazöz Şoförü Pozisyonu

Arazöz şoförü pozisyonu için adaylarda aranan özel nitelikler:

  • E sınıfı veya D sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek

  • En az 1 yıl deneyimli olmak

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi'ne kayıtlı olmak

Başvuru Şekli ve Süreci

Her iki pozisyon için de başvurular sadece online olarak belirtilen tarihler arasında yapılabilecek. Adayların özgeçmişlerini (CV) başvuru formuna ekleyerek iletmeleri gerekmektedir. Başvurular arasından sadece uygun görülen adaylara geri dönüş sağlanacaktır.

Çalışma Koşulları

Sezonluk işçi statüsünde işe alınacak olan beden işçileri ve arazöz şoförleri, 31 Ekim 2024 tarihine kadar görev yapacaklar. Çalışma yerleri Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenecek olup, Mersin merkez ilçelerinde (Yenişehir, Mezitli, Toroslar, Akdeniz) olacaktır.

Daha Fazla Bilgi İçin

Detaylı bilgi ve başvuru için kurumun internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu.

Kaynak: HABER MERKEZİ