MediaMarkt, yeni mağaza açılışlarıyla Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor MediaMarkt, yeni mağaza açılışlarıyla Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor

Osmaniye’de Okul Sporları Hokey Küçükler Kız-Erkek Grup müsabakaları açılış töreniyle başladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Hokey Sahasında oynana müsabakalar 3 gün boyunca devam edecek.
Müsabakalarda Osmaniye, Adana, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Van illerinden toplamda 192 sporcu Türkiye Birinciliğine katılmak için mücadele edecek. 
Whatsapp Image 2024 05 16 At 14.03.33 (1)
Hokey Grup müsabakaları açılış seremonisi şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. 
Açılış töreninde konuşma yapan Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi yaptığı açıklamada “Osmaniye ilimizde Bölgesel, Ulusal ve Uluslararası birçok spor faaliyetine ev sahipliği yapıyor yapmaya da devam edeceğiz. İlimize gelen sporcularımızı ve antrenörlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya, onları İlimizden memnun kalarak ayrılmaları için gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık. Katılım gösteren tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyor, emeği geçen tüm ekibimize özverili çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.
Grup müsabakalarında Erkeklerde Kızlarda birinci olan takımlar, 1-5 Haziran 2024 tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenecek Türkiye Birinciliği Müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN