Hatay şehir merkezi ve ilçelerinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, şehri adeta beyaz bir gelinlik gibi süsledi. Uzun süredir kar yağışını bekleyen Hataylılar, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kentin beyaza büründüğünü görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Yağışın etkisiyle parklar ve cadde kenarları kısa sürede karla kaplandı.

Çocukların Kar Topu Coşkusu
Kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, kendilerini parklara ve bahçelere attı. Dondurucu soğuğa aldırış etmeyen minikler, arkadaşlarıyla birlikte kar topu oynayarak ve kardan adam yaparak doyasıya eğlendi. Çocukların bu neşeli anları, deprem sonrası toparlanma sürecindeki kente moral kaynağı oldu.

Vatandaşlardan Bereket Ve Huzur Mesajı
Karın keyfini çıkaran vatandaşlardan Özgen Yeşil, yeni yıla girerken yağan karın şehre bereket, huzur ve sağlık getirmesini diledi. Çocuklarıyla birlikte karın tadını çıkardığını belirten Yeşil, bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Diğer vatandaşlar da cep telefonlarıyla bu anları ölümsüzleştirerek uzun süre sonra gelen beyaz örtünün heyecanını paylaştı.

2026'nın İlk Bebek Haberleri Gelmeye Başladı
2026'nın İlk Bebek Haberleri Gelmeye Başladı
İçeriği Görüntüle

Yeni Yıla Beyaz Başlangıç
Hatay genelinde devam eden yağışla birlikte Abdullah Kızgın ve Meryem Çayırcı gibi pek çok vatandaş, dışarıda dolaşarak karın keyfini çıkardı. Özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığı artarken, şehir merkezinde de ulaşımın aksamaması için belediye ekipleri önlemlerini artırdı. Hataylılar, 2026 yılına bembeyaz bir manzarayla girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak: AA