• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,09 %0.17
  • STERLIN 44,58 %0.17
  • ALTIN 3.009,42 %0.57
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.500 %-2.35
  • ETHERIUM 2.651 %-2.17
13°

Sıcak Haberleri

sıcak haberleri ve güncel sıcak gelişmeleri, sıcak ile ilgili tüm video, sıcak fotoğrafları ve sıcak haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Adana

Türkiye’de kışın yaklaşmasıyla birlikte sıcak ülkelere göç eden turnalar diğer illere göre daha sıcak olan Adana’da sulak alanlarda dinleniyor.

Osmaniye

Osmaniye'de kış aylarında etkili olan seller sonrası yaz aylarında aşırı etkili olan aşırı yağış mısırda rekolteyi düşürdü.

Akdeniz Özel

Osmaniye’de termometrelerin 37 dereceye kadar yükselmesiyle sanayi esnafı zorlu günler geçiriyor.

Akdeniz Özel

Osmaniye’de hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte bunaltıcı sıcaklar etkili olmaya devam ederken Osmaniye’de havaların ne zaman serinleyeceği merak konusu oldu.

Osmaniye

Osmaniye'de yaz aylarında hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi aştığı bölgede serinlemek isteyenler Zorkun Yaylası'nda yoğunluk oluşturuyor.

Genel

Antalya'da yüzde 83'e ulaşan nemden ve yüksek sıcaklıktan bunalanlar sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Akdeniz Özel

Önümüzdeki hafta Osmaniye'de 36°-37° sıcaklık ve %65 nem oranı nedeniyle vatandaşlar zorlanacak, bu nedenle dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Adana

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de yüksek nem oranıyla etkisini sürdüren sıcak hava vatandaşları bunaltıyor.

Akdeniz Özel

Osmaniye, son günlerde artan sıcak hava dalgasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. Yaz aylarının bunaltıcı etkilerini yoğun bir şekilde hisseden şehirde,...

Osmaniye

Osmaniye'de yaz sıcaklarının bastırmasıyla hava 40 dereceyi aşarken, şehrin ekmek fırınları ve döner ocakları gibi işletmelerinde Ocakbaşında çalışan emekçiler zorlu...

Akdeniz Özel

Osmaniye'de hissedilen sıcaklık 35 dereceyi aştığı öğlen saatlerinde nemin yüzde 15'lere kadar düşmesiyle rüzgarın dahi sıcak hissedildiği kentte cadde ve...

Osmaniye

Osmaniye'de, sıcak hava ve nem vatandaşları bunaltıyor. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar ise Karaçay Şelalesi'nde serinlemeye çalıştı.