• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.999 %2
  • ETHERIUM 3.264 %0.6
36°

Samsun Haberleri

Samsun haberleri ve güncel Samsun gelişmeleri, Samsun ile ilgili tüm video, Samsun fotoğrafları ve Samsun haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Genel

Çarşamba'da Kum Zambaklarının büyüleyici beyaz çiçekleri güzelliğiyle mest ediyor. Nesli tükenme tehlikesi altında olan bu muhteşem çiçekleri koparmanın cezası oldukça...

Genel

Samsun'un Yakakent ilçesinde emekli albay Hüseyin Narlı, evinde ölü bulundu.

Genel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Samsun, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Çankırı'da etkinlikler düzenlendi.

Genel

Samsun'da, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birliğince seri tatbikatlar gerçekleştirildi.

Genel

Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) "Şahmeran" operasının dünya prömiyerini yaptı.

Genel

Samsun'un Atakum sahilinde bulunan ve nadir görülen kum zambaklarını koparanlar, 387 bin 141 lira para cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Ekonomi

CANiK, fen lisesi öğrencilerini Samsun'daki Hezarfen Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Eğitim Kampı'nda bir araya getirdi.

Genel

Samsun’un Bafra ilçesinde polis ve jandarma ekipleri, trafik ile asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Genel

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, çiftçiler çeltik ekimi için tarlalarında çalışma yürütüyor.

Genel

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Fener Alayı ve Gençlik Haftası Yürüyüşü" düzenlendi.

Kültür Sanat

Antalya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Antalyalıların katılımıyla düzenlenecek fener alayının yanı sıra Buray, Burak...

Genel

YÖK Başkanı Özvar'ın Vali Orhan Tavlı ile görüşmesi YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Samsun Valiliğini ziyaret etti