• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.700 %1.65
  • ETHERIUM 3.251 %0.49
26°

İskenderun Haberleri

İskenderun haberleri ve güncel İskenderun gelişmeleri, İskenderun ile ilgili tüm video, İskenderun fotoğrafları ve İskenderun haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Güncel

Avrupa’nın önde gelen elektronik perakendecilerinden MediaMarkt, yeni mağaza açılışlarıyla Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor.

Gündem

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 17 yaşındaki Erdoğan Yılmaz, susayan sokak köpeğine avunun içerisinde su içirdi. Yılmaz, yaptığı davranışla yürekleri ısıttı.

Genel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Genel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Osmaniye

THF Osmaniye Hentbol İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi turnuvası tamamlandı.

Asayiş

Hatay polis ekipleri, suçüstü yaptığı uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik baskında 1 şahıs tutuklandı.

Genel

Hatay’da yaşayan Hatice Kılıç, depremde kaybettiği oğlunun sevdiği çizgi film karakterlerine iğne, ipliği ile hayat veriyor.

Genel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında denizde Türk bayrağı açıldı.

Çevre

Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremde ağır hasar alan 5 katlı binanın kontrollü olarak yıkıldığı anlar kameraya yansıdı.

Genel

Depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinin anavatana katılışının 86. yılı kutlamaları çerçevesinde İskenderun körfezinde gösteri yapan Çelik Kanatlar izleyicileri mest etti.

Genel

İskenderun Teknik Üniversitesi'nde (İSTE) Samandağ ilçesi kıyılarındaki köpek balıkları ve vatozların korunmasına yönelik uluslararası çalıştay düzenlendi.

Genel

İskenderun'un düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıl dönümü törenle kutlandı.