• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.864 %1.9
  • ETHERIUM 3.251 %0.43
28°

Hayvan Haberleri

hayvan haberleri ve güncel hayvan gelişmeleri, hayvan ile ilgili tüm video, hayvan fotoğrafları ve hayvan haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Osmaniye

Osmaniye’de bir grup hayvan hakları savunucusu grup, TBMM Tarım Komisyonunda görüşülen yasa tasarısına tepki gösterdi

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta çıkan yangın sonrası alevlerden etkilenen bir kaplumbağa, itfaiye ekipleri tarafından su dökülerek serinletildi.

Genel

Hatay’da araç motoruna sıkışan kediyi itfaiye ekipleri mahsur kaldığı yerden çıkardı.

Antalya

Burdur’un Bucak ilçesinde ayağındaki iplerin tellere takılması sonucu elektrik direğinde mahsur kalan leylek, elektrik kurumu personellerinin akımı 1 saat kesip...

Antalya

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bağlı Günnercik Yaylası’nda Ümit Tosun’a ait kayıp inek ve buzağısı kurtlar tarafından parçalanarak telef edilmiş halde bulundu.

Genel

Antalya'da doğal yaşam parkı ve çiftlikte yaşayan albinizmli hayvanlar, türlerinden farklı olarak beyaz ten renkleriyle ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Güncel

Kepez Belediyesi, kurbanlık satışlarının sorunsuz ve sağlıklı bir ortamda yapılabilmesi amacıyla ilçede iki noktada ‘geçici canlı hayvan satış yeri’ kuruyor.

Güncel

Türkiye’deki en zehirli yılan olarak bilinen 2 koca engereğin çiftleşme dansı Hatay’ın Dörtyol ilçesinde vatandaşlar tarafından görüntülendi.