• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.800 %2.58
  • ETHERIUM 3.300 %1.57
35°

Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Ekonomi

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde 23 çiftçiye yüzde 70 hibeli pülverizatör (ilaçlama) makinası dağıtımı yapıldı.

Osmaniye

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 2. Başvuru Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Osmaniye

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde bulunan Mehmetli Barajı’nda depolama suyun yetersiz kaldığını duyurdu.

Genel

GÖRSENTAM firması tarafından geliştirilen, yapay zeka destekli sistemle çiftçiler, tarladaki ürünlerinin zirai ihtiyaçlarını anlık olarak öğrenebiliyor.

Genel

Osmaniye'de vefat eden babalarının hatırasını yaşatmak için yıllarca ekip biçtiği tarlayı satın alıp her sene buğday eken 6 kardeş, ürünlerini...

Güncel

Balıkesir’de tarımsal sulama ücretsiz, su tarifesine de yüzde 15 indirim kararı verilirken, Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana’daki...

Ekonomi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde buğday ve arpa hasadı başladı. Çiftçilerin yüzü gülerken dekar başına alınan yaklaşık 500-600 kilogramlık mahsul memnun etti.

Mersin

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın bereketli topraklarında yetişen ürünlerin işlenip çiftçilerin kazancını artırmak amacıyla ortak tarım alanları oluşturacaklarını belirtti.

Ekonomi

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde çiftçilere Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Güncel

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde tarlasında ot temizleyen Hacı Balçık'ı yılan soktu.

Güncel

Kahramanmaraş’ta çiftçi, İsrail’in Filistinlilere yönelik Gazze’de düzenlediği soykırıma tepki amaçlı tarlasına ‘Gazze’ yazdı.

Mersin

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, kimyasal gübre kullanımını azaltmak ve çiftçilere destek vermek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığı organik solucan gübresi...