• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
25°

Cami Haberleri

cami haberleri ve güncel cami gelişmeleri, cami ile ilgili tüm video, cami fotoğrafları ve cami haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Adana

Adana'nın Feke ilçesi kırsalındaki camide görev yapan 29 yaşındaki imam Emrullah Ardo, yaptığı etkinlikler ve temizlik çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin gönüllerine...

Osmaniye

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen yaz Kur'an kursları Osmaniye'de başladı. Çocuklar, camilere koştu.

Osmaniye

Osmaniye’de Kurban Bayramı sabahında binlerce kişi namaz kılmak için saf tuttu.

Genel

Hatay’ın Antakya ilçesinde depremde yıkılan caminin yerine hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan 300 kişi kapasiteli cami ibadete açıldı.

Güncel

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde depremde hasar gören tarihi Ağcabey Camisi'nin restorasyon çalışmasının tamamlanmasıyla 7 Haziran'da yeniden ibadete açılması planlanıyor.

Güncel

Osmaniye’den hac ibadetini yerine getirmek için Kutsal Topraklara giden hacı kafilesi dualarla uğurlandı.

Genel

Nijerya'nın Kano eyaleyinde meydana gelen patlamada 11 kişi hayatını kaybederken 17 kişide yaraladı. Petrol bidonundan kaynaklanan olayla ilgili 1 kişi...

Genel

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi sırasında yüzlerce evin hasar alıp yıkıldığı mahallede birkaç bina ile cami ayakta kaldı.

Güncel

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir cami yılanların meskeni haline geldi. Camide son 20 günde üç yılan yakalanarak doğal ortamına bırakıldı.

Genel

Sağanak sonrası suyla dolan Hacı Mustafa Güllü camisinin tuvaleti - Suda mahsur kalan bir farenin vatandaşlar tarafından kurtarılmaya çalışılması.